sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

20 more days!?



Aika kulkee ihan ihmeellisellä tavalla. Tuntuu että vasta saavuttiin Victoriaan, mutta toisaalta tuntuu että uudesta vuodesta on todella kauan. Tuntuu että orientaatioviikkokin oli ihan vasta, mutta todellisuudessa siitäkin on kulunut jo 14 viikkoa. 

Meillä alkaa koulu olla tämän viikon jälkeen oikeastaan loppu. Viimeisiä tehtäviä ja esitelmiä väännetään sekä valmistaudutaan viimeisiin testeihin ja kokeisiin. Melko helpolla kuitenkin pääsemme, koska loppukokeita meillä on vain yksi. Tänään kävimme myös varaamassa bussi ja lauttamatkat Vancouveriin josta lennämme 30 päivä Heathrown kautta Helsinkiin. Tuntui haikealta ja oudolta miettiä saati sitten konkreettisesti varata lippuja kotiin. Tuntui liian aikaiselta, että eihän se vaihto vielä voi loppua, kun vastahan me päästiin kaikkien kommellusten ja peruuntuneitten lentojen ja kadonneiden matkatavaroiden jälkeen Victoriaan.

Ajankulun kuitenkin huomaa myös sään muuttumisesta, sillä kun saavuimme oli meillä paksuimmat talvitakit päällä ja aamuisin maa oli huurteessa, mutta nyt asteet hipovat jo useammin paria kymmentä ja ihmiset kulkevat kesävaatteissa. Ei Victoriaa ihan suotta mielletä kauniiksi ja vehreäksi kaupungiksi, koska useat puistot ja puutarhat sekä kadut ovat alkaneet kukkimaan ja ovat oikeasti todella kauniita. Voin vain kuvitella miten kaunista täällä on parhaimpina kuukausina. 

 Koulumatkalla

Tänään kävimme myös kävelemässä Beacon Hill puistossa sekä kävimme pienessä (lähinnä lapsille tarkoitetussa…) eläintarhassa jossa oli lähinnä kotieläimiä, kuten hanhia, vuohia, lampaita ja alpakkoja. Sekä enemmän riikinkukkoja kuin olen elämässäni yhteensä nähnyt. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti