keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Kotiin paluun aika

Päivät täällä alkaa käydä vähiin mutta ennen kuin aletaan stressaamaan oparista, kesäopinnoista ja muusta, on koitettu ottaa kaikki irti loppuajasta. Päästiin vihdoin käymään yhdellä Victorian monista saarista ja itse kävin myös naapurikaupungissa Sookissa  pienellä porukalla uimassa ja vaeltamassa hellepäivänä. Ollaan myös vietetty paljon aikaa vain hengaillen kavereiden kanssa elokuvia katsellen ja jutellen.

Muutamat hyvästit on jo jouduttu sanomaan, eikä pää oikein vielä ymmärrä sitä ajatusta että ei me ensiviikolla nähdäkään, vaan seuraavaan tapaamiseen saattaa vierähtää tovi... Silti odotan myös innolla kotiin paluuta sekä perheen ja kavereiden näkemistä, monet asiat on myös siellä muuttuneet. Näin hyvästien hetkelle omat ajatukset palaa Saksaan jossa vietin kuukauden vuonna 2012 ja muistan kuinka oli todella vaikea jättää hyvästejä ystäville jotka asuvat ympäri maailmaa. Takaisin kotiin päästyä ikävä oli kova mutta ne ystävät ja kokemusket joita sain oli kaiken sen arvoista, ja uskon että Kanadan kokemukseni tulee olemaan samanlainen. Niin kuin Nalle Puh on joskus lausahtanut jotain siihen suuntaan, että olen todella onneksa että minulla on jotain sellaista, joka tekee hyvästeistä näin hankalaa. 

Hellettä ja lumihuippuisia vuoria

Ogden point

Parlamenttitalo jota reunustaa öisin ihanat valot, mutta kuvan saaminen siitä onkin eri asia :D

                                                       Sooke potholes ja uintireissu



Mount Douglas



                                                                Salt Spring Island



Loppuun vielä kuva kaverin synttäribileistä sekä ''viimeisestä'' illallisesta jolloin koko porukka oli vielä kokonaisuudessaan kasassa. Aivan uskomattomia ihmisiä ja persoonia on tullut tällä matkalla vastaan, eikä neljä kuukautta ole tarpeeksi jotta jokaiseen voisi tutustua kunnolla, mutta uskon tehneeni ystäviä koko loppu elämäni ajaksi. 




Ainiin ja Suomi manittu! Suomi ei hirveästi ole ollut matkamme aikana näkyvillä ja tässä luultavasti suurin löytömme!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti