sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Pre-departure

Hei!

Eka blogiteksti. Ikinä.  Missään muodossa.

Huomenna siis minä, Anette, sekä luokkatoverini Ville lähdemme kohti Kanadaa opiskelemaan neljäksi kuukaudeksi Camosunin yliopistoon Victoriaan. Vielä tälläkin hetkellä ajatus lähdöstä tuntuu käsittämättömältä ja hulllulta, enkä usko että ajatus täysin uppoaakaan päähän ennen kuin olemme asettuneet pitkän matkan jälkeen Victoriaan. Matkustustunteja tosiaan kertyy jo pelkkään Vancouveriin lentämisestä yli 22 tuntia, josta matkaamme sen jälkeen vielä toista tuntia lautalla lopulliseen kohteeseen.

Neljä kuukautta tuntuu yhtä aikaa todella lyhyeltä sekä todella pitkältä ajalta, mutta odotan lähtöä innolla. Itselle vaihto-opiskelu on ollut jo pitkäaikainen haave ja vihdoin syksyn aikana sain aikaiseksi kaverien tuella laittaa hakemuksen menemään ja tehdä jälleen yhdestä haaveesta totta. Toisaalta jännittää ja jopa harmittaa ajatus siitä mistä kaikesta jää paitsi kun viettääkin viimeisen kevään opiskelusta tällä tavalla, mutta uudet mahdollisuudet ja kokemusket ovat varmasti sen arvoisia sekä korvaamattomia.

Pakkaaminen sujui melko kivuttomasti siitä huolimatta että tein sen melko kiireessä, sillä asioitten viime tippaan jättämisestä on näköjään tulossa huono tapa...  Uskon kuitenkin kaiken tarpeellisen tulleen mukaan ja laukku meni kiinnikin ilman väkivaltaa, mutta painorajat saattaa silti paukkua.



Mukaan piti muistaa pakata myös tsemppi kirje ystävältä mikäli koti-ikävä pääsee yllättämään.


Me päivitellään ja kirjoitellaan kuulumisia ja välikommentteja kunhan ehditään ja pystytään! :)
Nyt pitäisi mieluusti saada vielä muutama tunti unta ennen kentälle lähtöä, saa nähdä miten onnistuu...

- Anette

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti