maanantai 7. maaliskuuta 2016

That one time in Vancouver...





Lukulomalla suunnattiin kahdeksan muun vaihto-opiskelijan kanssa Vancouveriin neljäksi päiväksi. Torstaina suunnattiin bussilla lautalle. Lauttamatka maksoi yhteen suuntaan noin 16 dollaria ja kesti suunnilleen puolitoista tuntia. 

Jo ensimmäisenä päivänä suuntasimme Rogers areenalle seuraamaan kaikkien ensimmäistä NHL peliä, Vancouver Canucks vs. Anaheim Ducks. Lipuista maksettiin 62 dollaria. Tunnelma katsomossa oli mahtava vaikka kotijoukkue hävisikin 5-2. Tosin minä ja Ville olimmekin enemmän vastustajien puolella sillä Sami Vatanen pelasi Ducksien joukkueessa. Saatoin saada paikallisilta vihaisia katseita kun tuuletin Vatasen tekemää avustusta ja maalia. 




Toinen päivä vietettiin sateen takia sisätiloissa ja kävimme Vancouver aquariumissa sekä Vancouver lookoutissa, joka on 170metriä korkea torni josta on 360 asteen näkymät Vancouverin ylle. 


 

  
             Ville löysi sieluneläimensä   
                                            
                                                                     Vancouver Lookout

Kolmas, eli viimeinen täysi päivä, vietettiin Stanley Parkin ympäri pyöräillen sekä Lynn Canyonilla käydessä. Samalla päädyimme pienelle vaellusretkelle kun navigaattori johdatti meidät harhaan, mutta päädyimme upean metsän kautta vesiputouksen juurelle ja jäimmekin tutkimaan ja ottamaan kuvia kosken varrelta. Illasta suuntasimme vielä observatorioon jossa saimme tutkia jupiteria sekä sen kuita jättimäisen kaukoputken kautta, ja päätimme päivän Izakayassa (japanilaisessa baarissa).







Sunnuntaina ehdimme vielä ennen lautalle lähtöä käymään Science worldissä jossa hurahti nopeasti muutama tunti. Matka busseilla ja lautalla takaisin kotiin asti kesti noin neljä tuntia ja saavuimmekin väsyneinä kämpille kymmenen aikoihin. 



Vancouverissa on älyttömästi nähtävää ja koettavaa ja tuntuikin että aikamme loppui hieman kesken. Koen kuitenkin että pidennetty viikonloppumme oli antoisa ja unohtumaton kokemus!
_______________________________________________________________________________________

Parhaat kuvat jää tällä kertaa lisäämättä, sillä puhelimeni varastettiin koulusta melkein kolme viikkoa sitten ja koitin kerätä kasaan sen mitä sain.
Vaikka poliisi on asialla ja varkaan kasvot valvontakameralla tuntuu asia etenevän turhankin hitaasti…Mutta tämmöistä tällä kertaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti